De toepassingen van Respace

Het beste van maatwerk
en massaproductie

Respace is een uniek, duurzaam en gerobotiseerd systeem dat slimme en efficiënte transformatie van bestaande gebouwen mogelijk maakt.

Denk bij die bestaande gebouwen aan alles van industriële hallen en monumentale kerken tot herbestemde kantoren en oude gymzalen. En denk bij die transformatie aan alles van hoogwaardige woonruimtes en creatieve werkplekken tot commerciële ruimtes en culturele invullingen.

Het duurzame Respace systeem kan zo flexibel zijn omdat het gebruik maakt van gerobotiseerde freestechniek en verregaande digitalisering. Zo kan elk project in een mum van tijd worden ontworpen, begroot en gerealiseerd.

Voel je overal thuis. Het Respace systeem creëert energie-efficiënte en duurzame woningen in bestaande gebouwen. Voor elk inkomen, elke levensfase en vrijwel elk type gebouw.

Werk waar je hart ligt. Transformeer vrijwel elk gebouw tot gewilde kantoorruimten met het Respace systeem. De perfecte oplossing voor zowel rebelse start-ups als gevestigde multinationals.

Video afspelen

De bron van de Respace revolutie

Dankzij het parametrische ontwerp en robotische productie is het Respace-systeem gestandaardiseerd, maar ook op maat. En dat met hoge betrouwbaarheid en gemakkelijke assemblage. Zo maken we transformatie van vrijwel elk gebouw mogelijk.

Download de brochure

Wil je meer weten over de vele verschillende toepassingen van het Respace systeem? Download dan onze brochure.