sissy boy box in box binnenkant

GBO:
Locatie:
Jaar:
Functie:
Oorsprong:

1275 m2
Aambeeldstraat 34 Amsterdam
2017
Kantoor
Opslagloods, 1948

Sissy-Boy

Voor het nieuwe hoofdkantoor op de tijdelijke locatie in Amsterdam Noord was Sissy-Boy op zoek naar een partner die modulair, circulair en energieneutraal kon bouwen. Het tijdelijke karakter van de locatie betekende ook dat het gebouw makkelijk in elkaar te zetten moest zijn, maar ook op termijn weer uit elkaar gehaald kon worden. Het resultaat is, zoals Sissy-Boy CEO Victor van Nieuwenhuizen laat weten: “iets heel bijzonders”.

Het Sissy-Boy concept maakt gebruik van het box-in-box systeem van Respace. In een grote loods wordt het systeem op een toegankelijke manier in elkaar gezet zodat het gevoel van een klein dorp ontstaat met verschillende werk- en vergaderruimtes. Het box-in-box concept is een betaalbare en duurzame manier van bouwen, zeker voor tijdelijke locaties.

Voor de inrichting is samengewerkt met SURE vastgoed en design bureau INA MATT. De inrichting is niet alleen werkplek, maar er zijn ook een yoga-ruimte, een grote lunchruimte en genoeg plek om te ontspannen in combinatie met een showroom en fotostudio.