Respace in de actualiteit

Nieuws en pers

We vertellen ons verhaal maar al te graag aan de hele wereld. En schuwen in de aandacht staan ook zeker niet. Ben je betrokken bij het nieuws of de media en wil je schrijven over duurzaam of revolutionaire bouw? Contact ons dan zeker!

Over Respace

Respace is een digitaal en circulair houtbouw systeem voor snelle en duurzame herbestemming van bestaand vastgoed. Zo creëren we nieuwe woon-, werk- en leefplekken in alle mogelijke type gebouwen. Van industriëel erfgoed, tot kantoorgebouwen, tot zwembaden en nog veel meer. Het duurzaamste gebouw is immers het gebouw dat niet gebouwd hoeft te worden.

Het is onze missie om de bouwsector radicaal te verduurzamen. En de 30% die deze bijdraagt aan de wereldwijde CO2 uitstoot grondig te verminderen. Door ’s werelds oudste bouwmateriaal te combineren met ’s werelds nieuwste technologie.

Perberichten

In Nederland alleen al staat ruim 30 miljoen m2 vastgoed leeg; van karakteristieke gebouwen als kerken, oude fabrieken, zwembaden en loodsen tot momenteel ook vele kantoorpanden. Door slim gebruik te maken van wat er al is, kan een ruimte snel getransformeerd worden naar een nieuwe bestemming zoals een woning of kantoor.

Perskit

Hier alle informatie over Respace voor journalisten en media. Foto’s van ons team, beelden van onze projecten, video’s en ons logo.

Recente artikelen over Respace

change.inc

vastgoedmarkt.nl

metropolis.com

architectuur.nl

architectuur.nl

metropolis.com

Download de brochure

Wil je meer weten over de vele verschillende toepassingen van het Respace systeem? Download dan onze brochure.