Over ons

De geboorte van een mooi concept.

pijl naar beneden

Het Respace-concept is ontstaan vanuit Sustainer Homes, het bedrijf dat we in 2015 zijn gestart met als missie: architectuur en woningbouw duurzamer, flexibeler en toegankelijker maken.

Dit resulteerde in een innovatief, duurzaam en modulair bouwconcept, waarbij het gehele ontwerp- en bouwproces volledig is geautomatiseerd. Zonder concessies te doen aan de ontwerp mogelijkheden en de wensen en eisen van de gebruikers.

Vanwege de vernieuwende oplossingen die we binnen Sustainer Homes hadden ontwikkeld, werden we gevraagd een gedateerd bedrijfspand te transformeren naar een eigentijdse herbestemming; het nieuwe hoofdkantoor van Sissy Boy.

houtskeletbouw hoofdkantoor van Sissy Boy

Hiervoor vertaalden we het Sustainer Homes-concept naar een innovatieve box-in-box constructie waarmee het pand weer helemaal klaar was voor een nieuwe bestemming.

Het idee voor de Respace methode was geboren.

Het resultaat: een revolutionair, modulair, houtskeletbouw-systeem waarmee transformatie van vastgoed naar een nieuwe invulling eenvoudig wordt. Met behoud van het karakter, prettig om in te verblijven en flexibel in gebruik. En dankzij het parametrisch ontwerpen en ons state-of-the-art productieproces, efficiënt en snel te realiseren. Met in alle fasen grip op het proces en het resultaat.

Daarmee bieden we een revolutionaire oplossing voor eigenaars, ontwikkelaars en gebruikers.

Team

projectontwikkelaar transformatie vastgoed
Sebastiaan Hameleers

Projectontwikkelaar

duurzame architect Eldin Fajkovic
Eldin Fajkovic

Architect

herbestemming projectontwikkelaar Peter Driessen
Peter Driessen

Projectontwikkelaar

herbestemming projectontwikkelaar Iris Hameleers
Iris Hameleers

Projectontwikkelaar

transformatie vastgoed bureauhoofd
Helen van den Hof

Bureauhoofd

herbestemming marketeer
Michiel Andrea

Marketeer

Partners