Slim samenwerken in Respace Offices

Ga voor de flexibiliteit en uitstraling van Respace

Duurzame kantoorruimte creëren in bestaande gebouwen: dat is de kern van het Respace systeem. Dankzij het parametrische systeem en gerobotiseerde productie kan elke ruimte op elk denkbare manier worden getransformeerd tot hoogwaardige werkruimte. Of het nou gaat om een groots hoofdkantoor met indrukwekkende kantoortuinen of een creatieve broedplaats met tientallen bedrijven.

Parametrisch design: kosten- en tijdsefficiënt

Dankzij ons parametrisch systeem kunnen we in een handomdraai berekenen of en hoe we een bestaand gebouw kunnen transformeren. Dat bespaart tijd en geld.

Het Respace systeem is bovendien zeer flexibel en dat matcht met het dynamische gebruik van kantoren. Een kantoor splitsen of samenvoegen, het inbouwen van een vergaderruimte of het creëren van meer recreatieruimte is gemakkelijk en kan tijdens de hele levenscyclus van het pand.

Dat doen we zo groen als mogelijk, met duurzaam hout en zoveel mogelijk circulaire grondstoffen.

“Omdat ons systeem zo flexibel is, kunnen we gemakkelijk aanpassen aan veranderende kantoorfuncties. Tot jaren na de oplevering.”
Sebastiaan Hameleers
Co-founder Respace

Daarom Respace:

Bespreek je wensen

Heb je een idee voor een gebouw? Of zelfs al een ontwerp gemaakt? Wat je situatie ook is, wij denken graag met je mee. Helemaal vrijblijvend.

In 6 stappen en 6 maanden naar oplevering

We maken gebruik van 3D-scanning, parametrische designsoftware en CNC-houtproductie. Daardoor zijn we niet alleen snel, maar ook extreem nauwkeurig. Afhankelijk van de schaal en complexiteit van het project, is oplevering in 6 maanden mogelijk. Benieuwd hoe?

Download de brochure

Wil je meer weten over de vele verschillende toepassingen van het Respace systeem? Download dan onze brochure.

Andere toepassingen

Andere toepassingen

Elementen

Lees meer >