Het slimme van Respace Housing

Warm welkom in een duurzaam huis

Bestaande gebouwen die worden getransformeerd tot woonfunctie zijn vaak industrieel, groots en koud van karakter. Dan is Respace dé oplossing om prettige en duurzame wooneenheden te creëren, die warm en natuurlijk aanvoelen. Ongeacht grootte, waarde en afwerking.

Parametrisch design: kosten- en tijdsefficiënt

Dankzij ons parametrisch systeem kunnen we in een handomdraai berekenen of en hoe we een bestaand gebouw kunnen transformeren. Van treinloods tot hoogwaardige lofts en van graanopslag naar studentenwoningen: het kan.

Elke Respace-woning is bovendien vrij aanpasbaar voor elke gewenste afwerking. Het warme hout kan zo ook plaatsmaken voor strakke styling.

Dat doen we zo groen als mogelijk, met duurzaam hout en zoveel mogelijk circulaire grondstoffen.

“Bewoners van de woningen die we met ons eigen duurzame ontwikkel bureau Project In Green bouwden, beschrijven hun huis als warm, prettig en rustig. Daar zijn we erg trots op.”
Sebastiaan Hameleers
Co-founder Respace

Daarom Respace:

Bespreek je wensen

Heb je een idee voor een gebouw? Of zelfs al een ontwerp gemaakt? Wat je situatie ook is, wij denken graag met je mee. Helemaal vrijblijvend.

In 6 stappen en 6 maanden naar oplevering

We maken gebruik van 3D-scanning, parametrische designsoftware en CNC-houtproductie. Daardoor zijn we niet alleen snel, maar ook extreem nauwkeurig. Afhankelijk van de schaal en complexiteit van het project, is oplevering in 6 maanden mogelijk. Benieuwd hoe?

Download de brochure

Wil je meer weten over de vele verschillende toepassingen van het Respace systeem? Download dan onze brochure.

Andere toepassingen

Andere toepassingen

Elementen

Lees meer >